Yokohama AVID Ascend GT

Шини Yokohama AVID Ascend GT
Фото і опис

Yokohama AVID Ascend GT – асиметричні всесезонні шини класу «гранд-турінг», які забезпечують виняткову керованість і ефективне гальмування на мокрих і засніжених дорогах, тиху плавну їзду і високу паливну економічність, що перевершують показники моделей попереднього покоління AVID Ascend і AVID ENVigor. Новинка 2018 року.

Всесезонна тяга шин Yokohama AVID Ascend GT (Йокохама Авід Асценд Джі-Ті) обумовлена ​​численністю тривимірних ламелей і «зазубрених» блоків. Підвищуючи крайковий ефект, вони істотно поліпшують керованість моделі на сухому і мокрому асфальті, а також збільшують стабільність зчеплення на снігу.

Асиметрична схема розташування окружних дренажних канавок сприяє прискоренню відведення води і сніжної шуги із зони контакту, говорить технічний фахівець Агуми, в результаті чого шини AVID Ascend GT добре чинять опір акваплануванню, стійкі при пересуванні по талому снігу і швидко гальмують в мокрих умовах.

Новий гумовий компаунд TriBlend і ультра-пласка квадратна пляма контакту гарантують високу стійкість до зношування і збереження всесезонних властивостей шини протягом усього терміну тривалої експлуатації.

Адаптивне зовнішнє плече Yokohama AVID Ascend GT забезпечує стабільність плечових блоків, попереджаючи нерівномірний знос. Змінний крок протектора цієї всесезонной моделі сприяє підвищенню механічного та акустичного комфорту.

Реалізована в моделі глобальна концепція японського виробника під назвою BluEarth означає, що ця шина є «зеленою» і відрізняється зниженим споживанням палива і дружнім ставленням до навколишнього середовища.

Всесезонки AVID Ascend GT від Yokohama стануть хорошим доповненням до широкого спектру купе, седанів і мінівенів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *