Z Tyre Vantastic

Шини Z Tyre Vantastic
Фото і опис

Z Tyre Vantastic – легковантажні шини з неспрямованим симетричним дизайном для літніх умов експлуатації, які володіючи перевагами продукції класу преміум пропонуються за доступною багатьом ціною. Новинка 2018 року.

Шини Z Tyre Vantastic (Зед Тайр Вантастік) були «спроектовані в Європі для європейських доріг», тому вони характеризуються стабільністю зчіпних властивостей і відмінною керованістю на автомагістралі, а також ефективним гальмуванням, тривалістю пробігу і здатністю оптимізувати витрату палива комерційними фургонами.

Симетричний малюнок протектора Z Tyre Vantastic забезпечує надійні експлуатаційні властивості на сухій і мокрій дорозі, а також високу стійкість до навантажень. Широкі кільцеві канали прискорюють відведення води і бруду з зони контакту і підвищують курсову стійкість в мокрих умовах.

Схожі на бджолині стільники блоки центральній частині протектора сприяють підвищенню точності реакцій на повороти керма і зчіпних властивостей шини, зазначає технічний фахівець Агуми. Відмінність плечових блокових елементів малюнка протектора за формою і розміром знижує резонанс і рівень шуму.

Оптимізована ширина поздовжніх ребер забезпечує рівномірний розподіл навантаження, хорошу керованість, рівномірний знос протектора і високу ходимость шин Vantastic від Z Tyre для легких вантажівок.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *