Kumho Ecsta PA51

Шини Kumho Ecsta PA51
Фото і опис

Kumho Ecsta PA51 – легкові асиметричні шини ультрависокої продуктивності, які випускаються з 2018 року і позиціонуються на американському ринку як всесезонні. Вони характеризуються надійністю зчіпних властивостей в сухих і мокрих дорожніх умовах, стабільністю керування на невеликому снігу і точністю реакцій на високій швидкості.

Модель Kumho Ecsta PA51 (Кумхо Екста Пі-Ей 51), що об’єднала найкращі експлуатаційні властивості всесезонних HP- і UHP-продуктів південнокорейського бренду, була створена для заміни шин Kumho Ecsta PA31 і Kumho Ecsta 4X II, в порівнянні з якими новинка відрізняється більш широким діапазоном типорозмірів і індексів швидкості.

Головним завданням при створенні Kumho Ecsta PA51 перед розробниками стояло поліпшення зчіпних властивостей шини на сніговому покриві, чого вдалося досягти за рахунок використання комп’ютерних технологій.

Дизайн протектора Кумо Екста Па51

Завдяки сучасному асиметричному дизайну протектора і інноваційній гумовій суміші модель гарантує хорошу керованість, високу тягу і розширений термін служби, необхідний для сучасних високопродуктивних автомобілів, а також забезпечує спокійну і комфортну їзду.

Окружні та бічні дренажні канавки разом з глибокими щілиноподібними прорізами допомагають швидко витісняти воду і сніг із зони контакту, говорить технічний фахівець Агуми, що покращує стійкість Kumho PA51 навіть в негоду. Посилене центральне ребро і жорстке зовнішнє плече забезпечують виняткову тягу і стійкість як при прямолінійному русі, так і при здійсненні маневрів. Глибокі ламелі підвищують тягове зусилля шини на снігу і під час дощу.

Рейтинги продуктивності Ecsta PA51 в порівнянні з іншими шинами Kumho аналогічного типу (максимальна оцінка – 10)

Малюнок протектора із змінним кроком підвищує акустичний і механічний комфорт для більш спокійної і комфортної їзди, особливо на високих швидкостях. Широка пляма контакту і плоский контур шини сприяють підтримці стабільності контакту з дорожнім полотном, а також збільшенню терміну служби протектора.

Шини Kumho Ecsta PA51 рекомендовано встановлювати на такі автомобілі, як BMW 3 і 5 серії, Kia Forte, Lexus IS350, Mazda 6 і Miata, Mini Cooper і Subaru Impreza.

Рейтинги продуктивності Ecsta PA51 в порівнянні з іншими шинами Kumho аналогічного типу (максимальна оцінка – 10)

Внутрішні передпродажні тести Kumho підтвердили перевагу зчіпних властивостей Ecsta PA 51 на злегка засніжених дорогах в порівнянні з шинами попереднього покоління.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *