Nokian Nordman 8

Шини Nokian Nordman 8
Фото і опис

Nokian Nordman 8 – пропонучі збалансовані характеристики на снігу і льоду шиповані зимові шини для маленьких сімейних хетчбеків, спортивних седанів і купе, які виробник позиціонує як бюджетну та якісну альтернативу продукції флагманської лінійки Hakkapeliitta. Автомобілісти, які нададуть у використанні первагу цим шинам Nordman, обов’язково оцінять їх передбачуваність і точність реакцій і на слизькій дорозі, а також зчіпні властивості при більш теплій погоді.

Новинка зимового сезону 2021/2022 Nokian Nordman 8 (Нокіан Нордман 8) отримала спрямований симетричний дизайн моделі Nokian Hakkapeliitta 8, яка свого часу очолювала рейтинги незалежних порівняльних тестів європейських видань. При цьому в модельному ряду вона змінить шини Nokian Nordman 7, котрі були запущені в масове виробництво чотирма роками раніше.

За високий рівень поздовжніх і поперечних зчіпних властивостей шин Nordman 8, які адаптуються до мінливої ​​зимової погоди, відповідає концепція шипування Eco Stud 8. Інноваційні шипи моделі з особливою конструкцією фланця, що знижує ударне навантаження, і спеціальною амортизуючою подушечкою, підвищують щільність контакту шини з дорогою і разом з тим пом’якшують свій вплив на дорожнє покриття.

Концепція Еко Стад 8

Оптимізоване розміщення шипів по всьому протектору зумовило максимальне зчеплення Nokian Nordman 8 на льоду, внаслідок чого водій може передбачити поведінку автомобіля на слизькому покритті при зміні смуг руху і під час обгонів. Жорсткий шар гумової суміші під шаром, адаптованим до низьких зимових температур, надійно фіксує шипи в протекторних блоках, говорить технічний фахівець Агуми, а також стабілізує керованість на сухій розчищеній поверхні. Оновлена ​​зносостійка гумова суміш допомагає шинам витримувати тривалі підвищені навантаження на нерівних дорогах.

Протекторний компаунд

Амортизуючі подушечки Eco Stud знижують шум від кочення і продовжують термін служби шипів. Nordman 8 шіпуются в заводських умовах, чим забезпечується якість і довговічність як шин, так і шипів.

Гальмівні підсилювачі

Підвищенню зчеплення шин при гальмуванні сприяють гальмівні підсилювачі, розташовані на задній частині протекторних шашок. Їх зубчастий малюнок збільшує поверхню контакту, що, власне, і покращує зчеплення, особливо на снігу.

Тривимірні ламелі з функціеєю самоблокування підвищують жорсткість широких блоків в плечових секціях. Таке рішення дозволяє поліпшувати керованість в поворотах і точність реакцій Nokian Nordman 8 при різких маневрах.

Ламелі двох типів

Опорні діагональні тривимірні ламелі в центральній частині протектора підвищують конструктивну жорсткість шини, завдяки чому вона швидше реагує на повороти керма, тим самим гарантуючи точну і безпечну керованість.

Марта Шангіна

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *