Yokohama Geolandar X-MT

Шини Yokohama Geolandar X-MT
Фото і опис

Yokohama Geolandar X-MT – грязьові шини 2018 року для справжніх «всюдиходів», які в тривалих експедиціях по екстремальному бездоріжжю поводяться як риба в воді. Модель характеризується високою прохідністю по пересіченій місцевості, стійкістю до зношування та механічних пошкоджень, здатністю витримувати великі тривалі навантаження і, як не дивно, низькою гучністю.

У модельному ряду шини Yokohama Geolandar X-MT (Йокохама Джіоландар Ікс Ем-Ті) за своєю агресивністю і екстремальною прохідностю перевершують покришки Yokohama Geolandar M/T G003, які були представлені в 2017 році. І якщо останні розраховані тільки на позашляховики і пікапи, то посадочні розміри моделі Geolandar XMT, починаючи від R35, передбачають їх установку на бігфути, монстр-траки і інші різні стилізовані транспортні засоби з величезними колесами.

Дизайн протектора крупним планом
Дизайн протектора крупним планом (для збільшення натисніть)

На створення дизайну шин Geolandar X-MT розробників Yokohama надихнули скелі. Дизайн вдалося уніфікувати, тому шашки протектора, боковини і навіть логотипи японського виробника об’єднані спільною тематикою та мають різко окреслену неправильну форму. Завдяки цьому покришки не тільки виглядають агресивно, говорить технічний фахівець Агуми, але і демонструють більш високу продуктивність на повному бездоріжжі.

При цьому гучність шин зведена до мінімуму, можливого для такого типу автогуми.

Унікальний дизайн боковин шин Геоландар ХМТ
Унікальний дизайн боковин шин Геоландар ХМТ

Шини Yokohama Geolandar X-MT – це знахідка для автолюбителів-фрірайдерів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *