Yokohama BluEarth-4S AW21

Шини Yokohama BluEarth-4S AW21
Фото і опис

Yokohama BluEarth-4S AW21 – всесезонні шини зі спрямованним протектором, призначені для широкого спектру легкових автівок. Їх ключовими особливостями японський виробник називає: надійні зчіпні властивості на сухій і мокрій поверхні, високу стійкість до аквапланування, стабільність керування на снігу і їздовий комфорт. Новинка 2018 року, представлена ​​в рамках 88-го Женевського автосалону.

Модель Yokohama BluEarth-4S AW21 (Йокохама Блю Ерф Фоур Ес Ей-Дабл-Ю21) була створена в рамках фірмової еко-дружньої концепції під назвою BluEarth, метою якої є створення шин, що завдають мінімальної шкоди навколишньому середовищу в процесі виробництва і експлуатації.

Шини Yokohama AW21 BluEarth-4S отримали ексклюзивний спрямований дизайн з безліччю дренажних каналів і ламелей, який забезпечує надійний і стабільний контакт з дорожньою поверхнею в будь-яку погоду. Застосування в шинах даної моделі технологій, що використовуються в зимовій автогумі Yokohama, гарантує впевнену поведінку BluEarth 4S в зимових умовах, яка добре поєднується з характеристиками керованості на сухому і мокрому асфальті.

Оптимізоване розміщення крайок зачеплення і пустот, а також V-образних канавок забезпечує шині хорошу продуктивність на мокрих дорогах, снігу і навіть на льоду, зазначає технічний фахівець Агуми. Великі плечові блоки в сукупності з хвилястими ламелями і збільшеною шириною протектора обіцяють надійну роботу Blu Earth 4S AW21 на сухому асфальті.

Нові шини BluEarth 4S AW 21 на виставковому стенді Yokohama на Geneva Motor Show 2018
Нові шини BluEarth 4S AW 21 на виставковому стенді Yokohama на Geneva Motor Show 2018

Піктограма 3PMSF (сніжинка на тлі гори з трьома піками) підтверджує те, що модель пройшла офіційні зимові випробування найбільшої в світі організації зі стандартизації ASTM International.

Використання в гумовій суміші силіки та інноваційних полімерів покращує експлуатаційні характеристики цієї всесезонной шини на снігу і в мокрих умовах. Крім того, широкий і плаский профіль сприяє підвищенню продуктивності на сухій поверхні і зносостійкості Yokohama AW21 BluEarth 4S.

Комплект шин Yokohama BluEarth-4S AW21 – це очевидні вигоди: їх можна використовувати в будь-яку погоду, і вони незамінні в разі несподіваного снігопаду. Але головне – вони позбавляють від необхідності сезонної заміни шин, а отже, і від пошуку місця для зберігання другого спеціалізованого комплекту.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *