Yokohama BluEarth-Van RY55

Шини Yokohama BluEarth-Van RY55
Фото і опис

Yokohama BluEarth-Van RY55 – представлені японським виробником в 2018 році літні легковантажні шини, які характеризуються високою стійкістю до нерівномірного зносу і тривалістю терміну експлуатації, а також надійністю зчіпних властивостей на мокрому асфальті і оптимальною витратою палива.

Шини Yokohama BluEarth Van RY55 (Йокохама Блу-Ерф Ван Ар-Уай 55) стали логічним доповненням до «зеленого» сімейства BluEarth японського бренду, представленого на світових ринках такими моделями, як BluEarth-A, BluEarth RV-02 і BluEarth-Es ES32.

При розробці BluEarth Van RY55 інженери орієнтувалися на значне підвищення зносостійкості і ефективності використання палива, а також поліпшення характеристик зчеплення моделі з мокрим дорожнім покриттям.

Стійкість до зношування і мокрі зчіпні властивості цієї літньої комерційної шини були посилені за рахунок спеціального малюнка протектора, зазначає технічний фахівець Агуми. Широкі плечові блоки і глибокі похилі прорізи Yokohama RY-55 підвищують стабільність рульового управління і опірність шини акваплануванню, ефективно запобігаючи при цьому нерівномірному зносу.

Особливості малюнка протектора шин Yokohama RY55
Особливості малюнка протектора шин Yokohama RY55

Унікальні полімери, що входять до складу гумової суміші Yokohama BluEarth-Van RY55, сприяють підвищенню довговічності і стійкості шини до нерівномірного зносу, а двоокис кремнію (силіка) оптимізує витрати палива і вологе зчеплення.

Створений за допомогою останніх комп’ютерних технологій малюнок протектора Yokohama RY55 забезпечує більш оптимальну форму контакту з поверхнею дороги і більш рівномірний поверхневий контактний тиск. В результаті зносостійкість легковантажної новинки 2018 року на 50% перевершує показники існуючої моделі Yokohama RY818.

Також виробник заявляє, що в порівнянні з попередньою моделлю гальмівний шлях шин Yokohama BluEarth Van RY55 в мокрих умовах став коротше на 9%, а опір коченню знизився на 19%.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *