Hankook Winter i*Cept X RW10

Шини Hankook Winter i*Cept X RW10
Фото і опис

Hankook Winter i*Cept X RW10 – преміальні зимові фрикційні шини зі спрямованим дизайном, розроблені інженерами південнокорейського бренду для встановлення на міські автомобілі з високим центром тяжіння. Вони характеризуються безпекою використання на засніжених і зледенілих дорогах, стабільністю управління і швидким гальмуванням на мокрому асфальті, їздовим комфортом і високою стійкістю до зносу.

Нешиповані зимові шини скандинавського типу Hankook Winter i*Cept X RW10 (Хенкук Вінтер Ай Септ Екс Ар-Дабл-Ю 10) – це новинка зимового сезону 2018/2019, яка гарантує безпеку пересування на снігу і льоду навіть при динамічному стилі водіння.

Збалансована продуктивність цих шин при будь-якій зимовій погоді пояснюється застосуванням ряду фірмових технологій, що підсилюють зчеплення з дорожнім полотном при певних умовах. Відзначимо лише, каже технічний фахівець Агуми що при створенні малюнка протектора цієї моделі для SUV-ів розробники надихалися дизайном легкових шин Winter i*Cept iZ2 W616, включених в асортимент бренду Hankook в 2015 році. Дрібні відмінності в малюнках моделей, можливо, присутні, тому на перший погляд їх навіть можна переплутати.

Ступінчасті виїмки

Посилене центральне ребро за рахунок підвищення жорсткості блоків оптимізує курсову стійкість. Спеціальні ступінчасті виїмки в центральній частині протектора запобігають накопиченню снігу при прискоренні або гальмуванні.

Зиґзаґоподібні канавки

Зиґзаґоподібні водоевакуаційні канавки, спрямовані до центру протектора Winter i*Сept X, підвищують опірність шини акваплануванню і слашпленінгу, покращуючи її стійкість на талому снігу і мокрій дорожній поверхні.

Технологія Grip Claw

Технологія Grip Claw завдяки гострим тривимірним крайкам підсилює дію зиґзаґоподібних 3D-ламелей, в результаті чого шини Hankook RW10 для міських позашляховиків впевнено контактують зі снігом як в поздовжньому, так і поперечному напрямку. Підсилюють тягу і скорочують час відгуку на повороти керма на снігу невеликі різноспрямовані насічки на поверхні блоків протектора.

Об’ємні тривимірні плечові виступи

Зиґзаґоподібні виступи на плечових шашках Hankook Winter i*Cept X RW10 гарантують рівномірний розподіл тиску по крайках плечових зон. Їх унікальна тривимірна структура сприяє рівномірному розподілу тиску і створенню стабільної ідеальної форми контактної плями. Крім того, вони підсилюють крайковий ефект, тим самим покращуючи керованість на будь-якого виду покриттях.

Водовбираючі отвори Spuit

Отвори під назвою Spuit поглинають воду в зоні контакту Hankook Winter iСept X з дорогою, запобігаючи прослизанню шини на сльоті.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *