Nokian Powerproof

Шини Nokian Powerproof
Фото і опис

Nokian Powerproof – новинка літнього сезону 2019 року, розроблена спеціально для Центральної Європи. Ці UHP-шини з асиметричним дизайном протектора, за твердженням виробника, в будь-яких погодних умовах літнього періоду поводяться передбачувано і логічно, забезпечуючи при цьому блискавичні реакції на рульове керування як на розпеченому асфальті, так і під час дощу.

Появі Nokian Powerproof (Нокіан Пауерпруф) передували чотири роки розробок, лабораторних тестів і польових випробувань в дорожніх умовах Фінляндії, Чехії, Португалії, Іспанії та Німеччини. Крім того, шини пройшли тести незалежної випробувальної організації TÜV SÜD, що гарантує їх універсальну і всебічну продуктивність при абсолютно будь-якій літній погоді.

Здатність Nokian Powerproof швидко адаптуватися до різних умов руху, обумовлена ​​застосуванням ряду інноваційних технологій фінського виробника. Так, збалансований контакт з дорогою забезпечує двозональний малюнок протектора, реалізований у вигляді концепції під назвою Dual Zone Safety.

Концепція двозонального протектора Dual Zone Safety в Нокиан Повер Пруф

Завдяки їй шина Powerproof легко пристосовується до шорсткості поверхні, говорить технічний фахівець Агуми, а також моментально реагує на рульове керування в мокрих і сухих умовах, що є абсолютною вимогою безпеки при здійсненні екстреного об’їзду перешкоди, наприклад.

Зовнішня зона асиметричного протектора Power Zone «заточена» під підвищення точності керування. Компактні блоки протектора в поєднанні з канавками Slope Groove зі скошеними гранями, що допомагають витримувати високі бічні зусилля, оптимізують і стабілізують управління на сухому асфальті навіть на високих швидкостях.

Внутрішня сторона протектора Wet Zone забезпечує максимальну безпеку на мокрій дорозі. Центральне і найближче до внутрішнього плеча ребра перетинаються під певним кутом нахилу канавками Trapezoidal Flow Grooves. Це дозволяє прискорити видалення води між шиною і дорожньою поверхнею, і підвищити опірність ефекту аквапланування.

Підвищувати стійкість Nokian Power proof в дощову погоду покликані також широкі поліровані кільцеві канавки і прискорюючі розсіювання води рогоподібні канавки Swoop Grooves, які приховані в блоках протектора.

Відмінна стійкість в мокрих умовах гарантується канавками Swoop Grooves

Протектор цієї HP-моделі, створеної для вимогливого використання на високих швидкостях, складається з декількох різних гумових сумішей. Ланцюжки функціональних молекул і полімерів поверхневої гумової суміші Dynamic Grip утворюють щільну, еластичну сітчасту структуру, яка поліпшує зчеплення і підвищує довговічність. Багатошарова структура протектора зменшує опір коченню, дозволяючи шинам Nokian Powerproof легко котитися, економлячи паливо.

Silent Groove Design – це напівсферичні поглиблення на стінках подовжніх ребер, що нагадують текстуру поверхні м’яча для гольфу.  Вони забезпечують високий комфорт водіння, зменшують шум не тільки всередині, але і зовні транспортного засобу.

В області борту Nokian Powerproof використовується нове гумове з’єднання, яке оптимізує витрати палива і підвищує плавність ходу шини.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *