Laufenn Z Fit EQ (LK03)

Шини Laufenn Z Fit EQ (LK03)
Фото і опис

Laufenn Z Fit EQ (LK03) – спортивні легкові шини для літніх умов експлуатації, які випускаються дочірнім брендом Hankook Tire. Вони характеризуються відмінними зчіпними властивостями і стабільністю управління як на сухій, так і мокрій дорожній поверхні. Ефективність гальмування, висока опірність акваплануванню та їздовий комфорт також є незаперечними перевагами цих покришок.

Шини Laufenn Z Fit EQ LK03 (Лауфенн Зед Фіт І-Кью Ел-Ка 03) вийшли на європейський ринок у 2021 році. Багато хто, дивлячись на їх дизайн, мав б відзначити його унікальність, однак за фактом він був запозичений у моделі Hankook Ventus S1 evo К107, яка в далекому 2007-му році виставлялася в рамках Essen Motor Show. Поза всякими сумнівами, малюнок протектора шин LK03 зазнав деякі зміни, а гумова суміш отримала оновлену формулу.

Використані при проектуванні дизайну і профілю шин нових комп’ютерних технологій дозволили поліпшити їх стійкість на високих швидкостях і зробити тиск в плямі контакту більш збалансованим і рівномірним. Асиметрія в дизайні зумовила впевнену поведінку Z Fit EQ при будь-якій літній погоді: вона сприяє поліпшенню керованості при прискоренні і здійсненні маневрів, та підвищує ефективність гальмування за рахунок оптимізованої жорсткості поздовжніх ребер.

Широкі окружні канавки забезпечують швидке і якісне відведення води із зони контакту, що підвищує стійкість Laufenn LK03 на слизьких мокрих дорогах. Хвилеподібна форма 3D-канавок, що примикають до «пульсуючого» ребра шини на зовнішній частині протектора, знижує ймовірність аквапланування на невисокій швидкості.

Пляма контакту Laufenn Z Fit EQ залишається стабільною в будь-яких режимах використання. І при проходженні поворотів, і при інтенсивному прискоренні вона гарантує шинам впевнену тягу.

Силіка в складі протекторної суміші зумовила поліпшення поведінки шини на мокрій і сухій поверхні. Крім того, вона зменшує опір коченню, що скорочує витрати власників на покупку палива.

Для максимізації зони контакту з дорожнім полотном на швидкості розробники у внутрішній конструкції шини застосували додатковий нейлоновий шар брекера без швів, зазначає технічний фахівець Агуми. Він підсилює дію широкого сталевого брекера, який оптимізує жорсткість шини і поліпшує керованість.

Висока жорсткість наповнювального шнура покращує реагування шин на повороти керма. Бортове надміцне кільце підвищує міцність Laufenn LK03 Z Fit EQ, що вкрай необхідно для забезпечення високої продуктивності цих шин зі спортивним характером як на сухому, так і мокрому асфальті.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *