Goodyear Eagle Sport TZ

Шини Goodyear Eagle Sport TZ
Фото і опис

Goodyear Eagle Sport TZ – літні легкові шини, які завдяки асиметричному дизайну протектора забезпечують впевнене і безпечне пересування на високих швидкостях. Хоча ціна на них досить демократична відносяться вони все ж до класу преміум. Новинка літнього сезону 2018 року.

Малюнок протектора шин Goodyear Eagle Sport TZ (Гудієр Ігл Спорт Ті-Зед) перейшов у спадок від моделі Goodyear Eagle Sport All-Season, яка з’явилася на північноамериканському ринку в 2013 році в якості всепогодного «взуття» для легкових автомобілів, розповідає технічний фахівець Агуми. Асиметрія дизайну Eagle Sport TZ гарантує надійність зчеплення з мокрою і сухою дорожньою поверхнею, швидкі і точні реакції на повороти керма, ефективне гальмування і їздовий комфорт.

Крім того, за рахунок численних v-образних прорізів забезпечується стабільність зчеплення шини з асфальтом за будь-яких погодних умов. Глибина цих прорізів розрахована таким чином, що навіть при половинному зносі протектора чіпляючі крайки, що потрапляють в зону контакту, гарантують упевнене зчеплення з дорогою.

Інноваційний склад гумової суміші Goodyear Eagle Sport TZ подовжує термін служби і підсилює ступінь надійності контакту шини з трасою в сухих і мокрих умовах.

Цсі розміри цієї спортивної моделі,що випускаються, забезпечені спеціальним захистом обода. Це попереджає випадкові пошкодження колісних дисків.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *