Falken Ziex ZE310 Ecorun

Шини Falken Ziex ZE310 Ecorun
Фото і опис

Falken Ziex ZE310 Ecorun – літні шини з асиметричним дизайном протектора, створені для забезпечення безпеки на мокрих і сухих дорогах, а також оптимізації витрат палива на легкових автомобілях. Новинка літнього сезону 2018 року.

Шини Falken Ziex ZE310 Ecorun (Фалкен Зіекс Зед-І 310 Екоран) в модельному ряду замінять покришки Falken Ziex ZE914 Ecorun, випускаються з 2012 року, від яких вони відрізняються більш високою тягою і надійним зчепленням в мокрих і сухих умовах, а також підвищеною зносостійкістю. Прем’єрний показ моделі ZE 310 відбувся на спеціалізованій виставці автокомплектуючих Equip Auto-2017.

«EcoRun» в назві цих шин вказує на те, що вони характеризуються низьким опором коченню, іншими словами оптимізують витрати палива, і при подорожах на далекі відстані допоможуть заощадити кошти.

Шини Ziex ZE310 Ecorun і попередня модель Ziex ZE914 Ecorun

Ключовою особливістю шин Ziex ZE310 Ecorun можна вважати застосування фірмової технології адаптивного постійного тиску (Adaptive Constant Pressure, ACP), призначеної для забезпечення рівномірного зносу, стабільності управління і загального рівня зчеплення.

Оскільки типорозмірний ряд Falken ZE310 Ecorun представлений 100 розмірами, вкрай необхідно, щоб у всіх раозмірах шини зберігали свої експлуатаційні характеристики, говорить технічний фахівець Агуми. Для чого компанія Falken пішла на деякий хитрощі, випустивши два різних варіанти профілю моделі.

У невеликих розмірах шириною до 195 міліметрів шини Falken Ziex ZE310 Ecorun мають малюнок протектора з трьома кільцевими дренажними канавками для підвищення жорсткості профілю і збільшення площі плями контакту.

Для шин з шириною від 205 мм в конструкції моделі передбачені чотири широкі водоевакуаційний канавки. Це зроблено для прискорення відтоку води із зони контакту і підвищення стійкості до ефекту аквапланування.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *