BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3

Шини BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3
Фото и опис

BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 – неспрямовані симетричні автошини з агресивним дизайном протектора, створені для експлуатації на позашляховиках. Вони відрізняються стабільністю управління на асфальтованих і грунтових дорогах, високою прохідністю в бруду і пухкому грунті, гарною стійкістю до зношування, міцністю і довговічністю.

Шини BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 (Бі-Еф-Гудріч Мад-Террейн Ті-Ей Кей-Ем 3) прийшли на зміну моделі Mud-Terrain T/A KM2 в 2018 році. При тому, що покришки двох поколінь об’єднує оптимальне співвідношення ціни і якості, експлуатаційні властивості «KM3» мають однозначні переваги.

При її створенні в пріоритеті у розробників BF Goodrich стояло підвищення міцності бічних стінок, тому плечові елементи протектора шини точно так, як і у All-Terrain T/A KO2 виходять далеко на боковини, що відкриває всі можливості для використання моделі в більш екстремальних умовах .

Склад гумової суміші Mud-Terrain T/A KM3 також зазнав змін, завдяки чому значно підвищилися стійкість шини до зносу і тривалість терміну експлуатації.

Шини для екстремального бездоріжжя BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3
Шини для екстремального бездоріжжя BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 (Фото: mr4x4.com.au)

На одному з проміжних етапів розробки (2016 рік) журналісти спеціалізованого видання Off-Road на запрошення виробника провели тест-драйв грязьових шин BFG Mud-Terrain T/A KM3, говорить технічний фахівець Агуми. Вдосталь наїздившись по свіжому бруду, скелястих схилах і трасах випробувального полігону Durhamtown Off-Road Resort, експертна група відзначила, що поведінка шин KM3 при втраті зчеплення відрізняється від KM2.

Якщо останні з усіх сил намагалися його повернути і постійно при цьому підстрибували, то BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 прагнули відновити контакт з більшою пробуксовкою і меншою кількістю підскакувань. Особливо це було помітно на кам’янистій місцевості.

У тестах з пониженим тиском «мудовим» шинам BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM 3 нічого не заважало впевнено заїжджати на будь-які перешкоди, при цьому їх міцні агресивні бічні стінки посилювали зчеплення з камінням і забезпечували додатковий захист, необхідний при пересуванні в умовах бездоріжжя.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *