Toyo Proxes Sport SUV

Шини Toyo Proxes Sport SUV
Фото і опис

Toyo Proxes Sport SUV – літні спортивні автошини з асиметричним дизайном, створені у відповідь на потребу власників транспортних засобів з високим центром тяжіння в швидких і точних реакціях на повороти керма. Крім того, їм притаманні надійність зчеплення і ефективне гальмування в мокрих умовах, а також їздовий комфорт і тривалий пробіг.

Модель Toyo Proxes Sport SUV (Тойо Проксес Спорт Сав) в асортименті японського бренду з’явилася в 2017 році. Використовуючи технологію Nano Balance її розробники створили абсолютно новий склад гумової суміші, який забезпечує додаткове зчеплення в мокрих і сухих умовах, що є основною відмінністю (не рахуючи посиленою внутрішньої конструкції) моделі з позначкою SUV від легкових шин Proxes Sport, на базі яких вона була створена .

Сучасна гумова суміш і оптимізований малюнок протектора пропонують поліпшені реакції на управління і підвищене задоволення від водіння.

Спрямовані назустріч один до одного прорізи центральних двох з трьох ребер жорсткості покращують керованість і сприяють скороченню довжини гальмівного шляху в будь-яких погодних умовах.

Конусоподібний дизайн дренажних канавок підвищує точність реакцій і тягове зусилля.

Округлий профіль Toyo Proxes Sport SUV забезпечує рівномірний розподіл тиску в зоні контакту, зазначає технічний фахівець Агуми, завдяки чому шини зношуються більш рівномірно і продовжується термін їх експлуатації.

Підвищена жорсткість ребер Proxes Sport SUV зовнішньої частини асиметричного протектора (в порівнянні з шинами Proxes T1 Sport) гарантує стабільність зчеплення і стійкість при проходженні поворотів.

При цьому внутрішня частина протектора має більше прорізів, що прискорюють водовідведення, а це означає, що модель безпечна у використанні на мокрому асфальті і добре чинить опір акваплануванню.

Варто додати, що ці водоевакуаційний канавки також сприяють підвищенню акустичного комфорту в салоні позашляховика.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *