Cooper Discoverer Winter

Шини Cooper Discoverer Winter
Фото і опис

Cooper Discoverer Winter – спрямовані автошини, створені інженерами європейського технічного центру північноамериканського бренду для задоволення потреб водіїв середньо- і повнорозмірних позашляховиків в найхолодніші місяці року. Новинка зимового сезону 2017/2018.

Нешиповані зимові шини Cooper Discoverer Winter (Купер Діскаверер Вінтер) пройшли ретельну перевірку в зимових умовах на тестових полігонах Test World (Фінляндія) і Arctic Falls (Швеція). Тому ефективність прискорення і гальмування на засніжених і зледенілих дорогах виробник гарантує.

Завдяки запатентованому дизайну кільцевих «сніжних» канавок з зубчастими виступами на бічних стінках,  які чергується,  Discoverer Winter демонструє відмінне тягове зусилля в умовах снігу, зазначає технічний фахівець говорить технічний фахівець Агуми. Надійне зчеплення цієї фрикційної зимової SUV-моделі на мокрій або сльотавій поверхні, а також на льоду при надзвичайно холодних температурах обумовлено застосуванням гумової суміші з кремнієвою кислотою (силікою) і дизайну протектора, який ефективно витісняє воду і сніжну шугу із зони контакту.

Гумова суміш протектора з силікою
Гумова суміш протектора з силікою

Застосовувані практично в кожній моделі зимового асортименту Cooper ламелі 3D Micro-Gauge дозволяють підтримувати необхідну жорсткість елементів протектора і контролювати кількість тепла, що виділяється для поліпшення управління шинами, підвищення ефективності їх гальмування і ходимості.

Cooper Discoverer Winter – правильний вибір водія позашляховика, який хоче мати надійні і безпечні зимові шини.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *