Cooper Discoverer True North

Шини Cooper Discoverer True North
Фото і опис

Cooper Discoverer True North – представлені в рамках спеціалізованої автомобільної виставки SEMA-2017 фрикційні зимові шини з асиметричним дизайном протектора, створені для експлуатації на легкових транспортних засобах в найсуворіших умовах. Вони характеризуються ідеальним поєднанням високої продуктивності при низькій температурі та акустичного і механічного комфорту.

Надійність Cooper Discoverer True North (Купер Дискаверер Тру Норт) на зимових дорогах обумовлена ​​застосуванням фірмових передових технологій, що наділяють модель функціями, властивими виключно лінійці шин Cooper Discoverer, зазначає технічний фахівець Агуми. Новинка 2018 року гарантує відмінне зчеплення з дорогою в холодних погодних умовах, оскільки в ній використовується незамерзаюча еластична гумова суміш, яка до того ж підвищує комфортність пересування.

Виробник заявляє, що шини Discoverer True North створювалися з урахуванням не тільки потреб автовласників. У їх розробку внесли свій вклад водії, що мають великий досвід їзди по зимових трасах. Тому ці шини в швидкості реакції на повороти керма настільки ж швидкі, як і стандартні покришки класу туринг, що в непередбачуваних погодних умовах зимового періоду дозволить водіям відчувати себе дуже впевнено і безпечно.

Модель пройшла сертифікацію Cooper Weather-Master, а це означає, що Cooper Discoverer True North пропонує надійні експлуатаційні характеристики в зимових умовах водіння, зберігаючи при цьому спокійну, комфортну їзду і максимальний контроль.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *