Bridgestone Potenza S007A

Шини Bridgestone Potenza S007A
Фото і опис

Bridgestone Potenza S007A – це літні шини ультрависокої продуктивності, розроблені для водіїв спортивних седанів і сучасних масл-карів, які віддають перевагу швидкому і вельми агресивному стилю їзди. Модель 2018 року, яка забезпечує максимальну безпеку на сухих і мокрих дорогах, а також плавність ходу і тишу в салоні транспортного засобу.

Шини Bridgestone Potenza S007A (Бріджстоун Потенза Ес 007 Ей) створені для заміни Bridgestone Potenza S001 на посаді флагмана спортивних літніх покришок японського виробника. При порівнянні експлуатаційних властивостей обох моделей вочевидь, що явна перевага на стороні шин Potenza S007A. Вони перевершують попередницю в точності управління на сухій поверхні, в ефективності гальмування в сухих і мокрих умовах, а також в їздовому комфорті.

Асиметричний малюнок протектора Bridgestone Potenza S007A з низьким коефіцієнтом пустотности оптимізує зчеплення в плямі контакту і керованість, говорить технічний фахівець Агуми. Широкі жорсткі ребра забезпечують швидкі і точні реакції шини на різкі повороти керма і високий рівень тяги в будь-яких погодних умовах літнього періоду.

Зубчасті ребра зовнішньої частини протектора покращують поперечну стійкість при проходженні високошвидкісних поворотів, а розташовані під певним кутом нахилу щілиновидні канавки перешкоджають деформації блоків протектора для поліпшення контролю.

Мультирадіусний профіль Bridgestone Potenza S007A створює більш високий контактний тиск і посилює тягу на мокрій поверхні, а скошені блоки забезпечують більш плоску поверхню контакту при гальмуванні для скорочення довжини гальмівного шляху на сухому і мокрому асфальті.

Широкі окружні канавки швидко евакуюють воду із зони контакту, що підвищує опірність шини ефекту аквапланування і стійкість в мокрих умовах.

Внутрішня конструкція Potensa S007 A складається з поліефірного каркаса і високоміцного двошарового сталевого брекера. Бічні стінки шин (в залежності від розміру) посилені кевларом, завдяки чому забезпечується більша чутливість шини до дій водія.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *