Nexen Winguard Sport 2 SUV

Шини Nexen Winguard Sport 2 SUV
Фото і опис

Nexen Winguard Sport 2 SUV – фрикційні автошини для міських позашляховиків і кросоверів, створені для підвищення безпеки водіння в зимових умовах експлуатації. Характеризуються відмінною курсовою стійкістю і хорошою маневреністю на високій швидкості, эфективним гальмуванням і комфортністю ходу. Новинка зимового сезону 2018/2019 європейського асортименту південнокорейського виробника.

При тому, що шини Nexen Winguard Sport 2 SUV (Нексія Вінгвард Спорт 2 Сав) є посиленою версією легкової розробки Winguard Sport 2, в модельному ряду вони замінять покришки Winguard SUV. Як випливає з назви, нова модель призначена для великих потужних автомобілів, а її ключова особливість – забезпечення стабільної керованості на високій швидкості.

V-подібний спрямований протектор Nexen Winguard Sport 2 SUV з розвиненою дренжаною системою гарантує високу опірність шини акваплануванню і слешпланінгу, а отже і її стійкість на мокрій дорожній поверхні і талому снігу.

Крім того, моделі притаманні малошумність, передбачувана поведінка і хороша маневреність, говорить технічний фахівець Агуми. Це все стане незаперечною перевагою для любителів швидкості при їзді по засніженим дорогам.

Витривалість і міцність UHP-шин Winguard Sport 2 SUV забезпечується посиленою внутрішньою конструкцією.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *