Essen Motor Show 2016: Компанія Toyo представляє новинки

У рамках Essen Motor Show, що проходить з 25 листопада по 5 грудня, компанія Toyo Tire представляє абсолютні новинки: зимові шини Toyo Snowprox S954 і UHP-модель літнього сезону 2017 року Toyo Proxes Sport, яка подібно шинам Toyo Proxes T1 Sport Plus покликана замінити шини Toyo Proxes T1 Sport.

toyo-proxes-sport-essen-2016

Нові зимові високопродуктивні шини Toyo Snowprox S954 є ідеальним варіантом для використання при будь-яких погодних умовах. Вони призначені для спортивних автомобілів і транспортних засобів преміум-класу.

Унікальні технологічні рішення, реалізовані в даній моделі, забезпечують безпечне і збалансоване водіння на мокрих і засніжених дорогах.

Пропонований японським виробником асортимент новинки зимової лінійки Сноупрокс представлений 34 розмірами з посадочними діаметрами від 16 до 20 дюймів і індексами швидкості H і W.

Літнім UHP-шинам Toyo Proxes Sport характерні висока швидкість і відмінна керованість на мокрому покритті, що є основними вимогами водіїв найпотужніших сучасних автомобілів. Нові спортивні шини Toyo були розроблені для задоволення цих нагальних потреб, при цьому вони також забезпечують комфорт під час їзди і тривалий пробіг.

Завдяки використанню технології Nano Balance модель Proxes Sport має повністю оновлену гумову суміш, що поліпшує зчеплення з вологим і сухим дорожнім покриттям. Удосконалена конструкція шини в поєднанні з оптимізованим дизайном малюнка протектора пропонує поліпшену керованість і море задоволення від водіння.

До випуску готуються 44 типорозміри Toyo Proxes Sport з посадочними діаметрами від 17 до 20 дюймів. Модель буде доступна з індексами швидкості W і Y.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *