Компанія Kleber випустила нове покоління літніх шин сімейства Dynaxer

Нові шини Kleber Dynaxer UHP

Французький концерн Michelin продовжує активно розширювати асортимент продукції. Як відомо, на початку року з’явилися нові клони економ-сегмента, що випускаються шісткою дочірніх брендів концерну: Orium, Strial, Riken, Taurus, Tigar і Kormoran. Зараз стало відомо, що під іншим дочірнім брендом – Kleber – на ринок виходить нова модель Dynaxer UHP.

У модельному ряду новинка замінить покришки Kleber Dynaxer HP3, в порівнянні з якими вона характеризується поліпшеними зчіпними властивостями на мокрій поверхні, говорить технічний фахівець Агуми. Малюнок протектора нової моделі завдяки ефективній дренажній системі попереджає небезпеку раннього аквапланування і підвищує безпеку використання шини в дощ, що підтверджується проведеними Michelin Group передпродажними тестами Kleber Dynaxer UHP в розмірі 225/45 R17 94Y.

Максимальна безпека моделі на мокрому асфальті доповнена стабільністю управління на сухій дорожній поверхні, здатністю оптимізувати витрату палива, хорошим співвідношенням ціни і якості, а також високою стійкістю до зносу, що як для гуми класу Ultra High Performance має важливе значення.

Належність Kleber Dynaxer UHP до категорії покришок ультрависокої продуктивності підкреслена «апгрейдом» зовнішнього вигляду – на елементах протектора з’явилися назва моделі і логотип бренду. Більш ефектний зовнішній вигляд отримали і бічні стінки високошвидкісної новинки.

Асортиментний ряд Dynaxer UHP, що охоплює мінівени, седани, сімейні автомобілі і купе, представлений 19-ма розмірами для колісних дисків 17-18 дюймів. Причому кожен з них за зчеплення з мокрою поверхнею відноситься до класу «А» згідно з європейською системою маркування шин.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *