Toyo пiдготувала три новi моделлi: Celsius, Proxes T1 Sport Plus i Snowprox S954

Toyo Tires до кінця 2016 року має намір поповнити своє шинне «портфоліо». Причому не тільки шляхом розширення тіпорозмiрної лінійки ранiше представленої всесезонної моделлі Toyo Celsius, але і за допомогою нових розробок.

Шини Toyo Celsius

Ближче до зимового сезону 2016/2017 в продажі з’явиться зимова фрикційна новинка Toyo Snowprox S954.  На даний момент японський виробник багато не поширюється про технічні подробиці, але вже активно постить фотографії з тестового полігону, забезпечуючи їх супровідним текстом в стилі «Дивіться, наші нові шини впевнено їздять по глибокому снігу. Ніякого фотошопу».

Ну що ж, поки що повіримо на слово і пофантазуємо, чого можна очікувати від зимової високопродуктивної шини Toyo Snowprox S954, що прийшла на зміну моделям Snowprox S943 і Snowprox S953.

Шини Toyo Snowprox S954

Що стосується всесезонки Toyo Celsius, то на неї виробник також покладає великі надії, оскільки ще одна всесезонна модель, Toyo Vario V2+, представлена ​​в 2011 році, змогла знайти чимало шанувальників в Європі. Більш того, за минулий рік кількість продажів Vario V2+ значно зросла, що малює досить райдужні перспективи для «Цельсіуса».

До 2017 року шини Toyo Celsius будуть доступні на європейському ринку в 72 типорозмірах, призначених для експлуатації як на легкових автомобілях, так і на транспортних засобах класу SUV.

І, нарешті, для літнього сезону Toyo припасла новинку з UHP-сімейства Toyo Proxes T Sport, яка в модельному ряду займе місце асиметричної шини Toyo Proxes T1 Sport. Спортивна новинка отримала назву Toyo Proxes T1 Sport Plus.

Шини Toyo Proxes T1 Sport Plus

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *