SEMA-шоу 2016: Tireco виходить з тіні з шістьма новими моделями

Оптова американська компанія Tireco повернулася на виставку SEMA-2016 не з порожніми руками. На її стенді були представлені відразу шість новинок 2017 року, які викликали чималий інтерес гостей заходу.

Шини Milestar Weatherguard
Шини Milestar Weatherguard

Ендрю Хойт (Andrew Hoit), новий віце-президент з продажів і маркетингу Tireco Inc., сказав, що традиційно асортимент продукції компанії досить сильний і моделі, які з’являться в наступному році, будуть не менш вражаючими. На американському ринку Tireco має намір представити шість нових розробок. П’ять з них приватної торгової марки Milestar.

Новинки 2017 року:

1. Milestar Grantland AP. Всесезонні шини з гарантією зносу 96000 км, які будуть доступні в 32 розмірах від 15 до 20 дюймів. Вони відрізняються хорошою стійкістю до аквапланування, надійним зчепленням і стійкістю на мокрій і сухій дорозі, а також їздовим комфортом. Призначені для позашляховиків і легких вантажних автомобілів.

2. Milestar Patagonia A/T W. Всепогодні всюдихідні шини, що випускаються в 11 розмірах від 15 до 17 дюймів для легких вантажівок і транспортних засобів SUV-класу. Вони мають відкриті плечові зони для швидкої евакуації води із зони контакту і хвилеподібні ламелі, що підсилюють зчеплення на мокрій дорозі і невеликому снігу. Гарантійний пробіг моделі становить 80000 км.

3. Milestar Weatherguard. Ці турінгові асиметричні шини для кросоверів будуть доступні в 44 розмірах від 15 до 20 дюймів. Для кращого зчеплення з мокрою дорогою і стабільності в зимових умовах до складу гумової суміші протектора була додана силика. Внутрішня частина протектора шини з високою щільністю 3D-ламелей створює хороше тягове зусилля на зимових покриттях, в той час зовнішня має більш низьку щільність ламелізаціі і пристосована до поліпшення зчеплення на сухій, мокрій, вкритій льодом дорозі і снігу. Гарантія пробігу 80000 км.

4. Milestar Streetsteel. Шини з виступаючими на боковинах білими буквами будуть доступні в 10 розмірах від 14 до 15 дюймів. Їх характерними особливостями виробник називає відмінну маневреність і стабільність рульового управління. Гарантійний знос моделі становить 64000 км.

5. Milestar Steelpro MS597S. Модель з гарантійним пробігом 64000 км, що випускається в шести розмірах для комерційних фургонів. Агресивний малюнок протектора оптимізує зчеплення з дорогою при щоденному інтенсивному використанні.

6. Nankang NS-25. Всесезонні шини ультрависокої продуктивності будуть доступні в 74 розмірах від 16 до 24 дюймів. Асиметричний дизайн забезпечує відмінне поєднання високої «мокрої» і «сухої» продуктивності. Внутрішня сторона протектора моделі з відкритими плечовими блоками підвищує зчеплення на мокрій дорозі, в той час як дизайн зовнішньої частини протектора за допомогою силіки в складі гумової суміші сприяє оптимізації плями контакту з дорогою при будь-яких умовах.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *