Yokohama 902W – нові вантажні зимові шини для ведучої осі

Японська Yokohama представила нову зимову вантажну шину. Особливістю новинки Yokohama 902W, призначеної для ведучого моста великовантажних комерційних автомобілів, є використання «зеленої» технології Zenviroment.

Вантажні шини Yokohama 902W
Вантажні шини Yokohama 902W

Особлива увага при розробці нових вантажних моделей останнім часом все більше зміщується в бік їх екологічності. На сьогоднішній день вся лінійка вантажних покришок Yokohama виготовляється за найбільш інноваційними технологіями, які підвищують стійкість шин до зносу і знижують опір коченню. Крім того, вантажна авторезина Yokohama виготовляється з поновлюваних матеріалів і шини Yokohama 902W не виняток.

М’якість гумової суміші вантажних шин Yokohama 902W з технологією Zenviroment обумовлена високим відсотковим вмістом натурального каучуку, змішаного апельсиновим маслом. Це технологічне рішення дозволяє поєднувати відмінне зчеплення з низьким опором коченню, тим самим заощаджуючи паливо.

Протектор Yokohama 902W складається з Z-образних блоків і молніеподібних канавок, які поліпшують зчеплення, особливо на засніжених, мокрих і зледенілих покриттях. Особливий дизайн з чергуванням поздовжніх і поперечних канавок дозволяє також підвищити жорсткість шини, а отже, і її термін її експлуатації.

Коли знос протектора Yokohama 902W досягне 50%, ці зимові шини можна буде використовувати в літній час, що дозволить скоротити час, необхідний для заміни шин на вантажному автопоїзді.

Модель «902W» має маркування «M+S» і снігову піктограму 3PMSF (сніжинка на тлі гори з трьома піками), що вказує на те, що шини пройшли специфічні тести на засніжених і мокрих холодних дорогах.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *