Toyo Tyres представила всесезонні шини Extensa HP II

Нові шини Toyo Extensa HP II
Нові шини Toyo Extensa HP II

Компанія Toyo Tire оновила свою лінійку високопродуктивних всесезонних шин для легковиків. Новинка 2017 року Toyo Extensa HP II при такій же, як і у попередниці Extensa HP, доступній ціні пропонує кращу керованість, а також більш комфортну їзду.

Крім того, виробник, грунтуючись на даних порівняння моделей двох поколінь в розмірі 215/45 R17, обіцяє для Extensa HP II більш ефективне гальмування в мокрих умовах: при гальмуванні зі швидкості 96,5 км/год гальмівний шлях шин другого покоління коротше на 9,5 м.

Покращена всесезонна тяга Toyo Extensa HP II, говорить технічний фахівець Агуми, є результатом об’єднання оптимізованного односпрямованого малюнка протектора і гумового компаунда з кремнієвим наповнювачем.

Ефективність гальмування моделі була підвищена за рахунок впровадження в дизайн блоків протектора конусоподібних прорізів. А комфортність нових шин і підвищена тяга на снігу обумовлені застосуванням хвилястих ламелей.

Модель Extensa HP II випускається більш ніж в 50-ти типорозмірах від 15 до 20 дюймів, з індексами швидкості V і W. Гарантійний знос протектора складає 72500 км.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *