До майбутнього зимового сезону компанія Michelin підготувала шини Pilot Alpin 5 SUV

Нові зимові шини Michelin Pilot Alpin 5 SUV

Через рік після виходу на ринок зимових шин Michelin Pilot Alpin 5 французький виробник розширив асортиментний ряд моделі розмірами для міських кросоверів і позашляховиків. Нові фрикційні шини Michelin Pilot Alpin 5 SUV позиціонуються як оптимальний варіант для поліпшення керованості і підвищення контролю на засніжених і мокрих дорогах в умовах м’якої європейської зими.

Ключова особливість спрямованого симетричного дизайну протектора SUV-новинки зимового сезону 2018/2019 – велика частка негативного профілю, що гарантує високу опірність шини акваплануванню і слашпленінгу, а також допомагає впевнено проходити засніжені ділянки шляху.

Підсилюють зчеплення Michelin Pilot Alpin 5 SUV зі снігом в поздовжньому і поперечному напрямку тривимірні ламелі. Крім того, каже технічний фахівець Агуми, за рахунок обмеження рухливості блоків протектора вони стабілізують керованість на високій швидкості.

Посилена внутрішня конструкція моделі враховує всі особливості експлуатації на важких автомобілях з високим центром тяжіння.

Пропозиція Michelin PA5 SUV представлено 25-ю типорозмірами для колісних дисків з посадочними діаметрами від 17 до 21 дюйма. Частина з них омологована провідними європейськими автомобілебудівними компаніями.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *