Нові UHP-шини Hankook Ventus S1 evo3 K127 вже у продажу

На початку 2019 року компанія Hankook почала випуск літніх преміальних UHP-шин Hankook Ventus S1 evo3 K127 для легкових автомобілів і позашляховиків. Їм уготована роль нових флагманів бренда.

За заявами виробника, при розробці нових шин інженери більшою мірою були зосереджені на поліпшенні зчеплення з мокрою поверхнею і точності керування. Крім того, вони приділили особливу увагу зменшенню опору коченню, зберігши при цьому високий пробіг попередниці Hankook Ventus S1 evo2 K117.

Розробка моделі Ventus S1 evo3 проводилася в європейському технічному центрі компанії-виробника в Ганновері, який є частиною глобальної дослідницької мережі Hankook Tire. А виробництво здійснюється в першу чергу на ультрасучасному виробничому об’єкті компанії в Рацальмаші (Угорщина).

Фото Hankook Ventus S1 evo 3

На ринку нові шини доступні як для легкових автомобілів, так і в версії з двошаровим каркасом, адаптованим під міські позашляховики (Hankook Ventus S1 evo 3 SUV K127A), говорить технічний фахівець Агуми. Ряд типорозмірів моделі отримали офіційне схвалення від німецьких автовиробників для використання в якості заводської комплектації для їх останніх моделей.

Початковий асортимент Hankook K127 включає більше 72 розмірів в діапазоні від 17 до 22 дюймів.

Відзначимо, що в літній новинці 2019 року враховані всі вимоги до рівня витрати палива і викидів вихлопних газів, які автомобільна промисловість повинна підтверджувати в тестах WLTP (Worldwide Harmonised Light-Duty Vehicles Test Procedure), що стали обов’язковими до схвалення.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *