Компанія Toyo виводить на ринок Європи шини Celsius і Snowprox S954

На виставці Reifen 2016 в німецькому Ессені японський виробник Toyo представив європейським автомобілістам абсолютно нові зимові шини Toyo Snowprox S954 і всесезонну модель Toyo Celsius, яка з минулого року знайома американському споживачеві.

Шини Toyo Snowprox S954 та Celsius
Шини Toyo Snowprox S954 та Celsius

Toyo Celsius – це продукт для чотирьох сезонів, який за словами Майка Рігнала (Mike Rignall), менеджера з маркетингу європейського підрозділу компанії Тойо, являє собою великий крок вперед в порівнянні з попередницею, моделлю Toyo Vario V2+.

«Сегмент всесезонних шин є єдиним в Європі, який показує значне зростання. Модель Toyo Celsius була спроектована і розроблена для європейського ринку, зокрема для Німеччини, Іспанії, Франції та Італії. Головною особливістю цього всесезонного продукту є його відмінні зчіпні властивості з мокрою дорогою як взимку, так і в літній період. Він аналогів Celsius відрізняється високою продуктивністю в літню пору і більшою орієнтованістю на зимові умови експлуатації», – сказав Майк Рігнал.

Шини Toyo Celsius доступні в розмірах від 14 до 18 дюймів. За європейською системою маркування покришок паливна економічність і зчеплення з мокрою дорогою цієї моделі, призначеної для цілорічної експлуатації, відносяться до класу «С».

Друга новинка японців, зимова Toyo Snowprox S954, призначена для легкових автомобілів середнього класу і класу люкс. У порівнянні зі своєю попередницею, Toyo Snowprox S953, вона може похвалитися більш надійними зчіпними властивостями на снігу і мокрому дорожньому покритті.

Це перші зимові шини Toyo з посадочними діаметрами 19 і 20 дюймів. На нещодавньому тестуванні моделі, організованому виробником для групи дилерів з Австрії, учасники заходу були просто вражені її продуктивністю на зимових покриттях. Як результат – високий рівень попередніх замовлень, особливо таких великих розмірів.

Нові зимові нешиповані шини Toyo Snowprox S954 випускаються в розмірах від 16 до 20 дюймів з індексами швидкості від H до W.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *