Toyo Celsius та Toyo Celsius CUV – новi шини для мінливих погодних умов

Новинка Toyo Celsius – це не всесезонна шина, як Toyo Extensa A/S, та це i не зимова шина, як Toyo Observe GSi5. Це та покришка, яка усуває розрив між ними. Вона набагато ефективніше, ніж Extensa A/S на льоду і снігу, і має гарантійний пробіг більше 96000 кілометрів. Це щось нечуване для зимових автошин!Toyo Celsius

Шини Toyo Celsius для легкових автомобілів

Модель Celsius сертифікована для суворих зимових умов експлуатації, про що каже сніжинка на тлі трипіковой гори на її боковині. Виробник заявляє, що дизайн протектора легкових шин Toyo Celsius забезпечує поєднання кращих характеристик всесезонних і зимових покришок. Внутрішня частина протектора відповідає за зчеплення із зимовими покриттями, а зовнішня – за всесезонну продуктивність. Фундаментом для створення гумового компаунда шини Toyo Celsius послужили гумові суміші всесезонних покришок виробника.

Вміле поєднання нового дизайну та вдосконаленою гумової суміші призвело до того, що шини Toyo Celsius в порівнянні з моделлю Toyo Extensa A/S на слизькій обледенілій поверхні зупиняються на 4,2 метри раніше, а на снігу різниця в гальмівному шляху становить майже 2,5 метра. Більш того, Celsius ефективніше гальмує на сухих і мокрих дорогах, що надає можливість не звертати увагу ані на пори року, ані на дорожні умови.

Шини Toyo Celsius для легкових автомобілів доступні в 22 розмірах від 185/65 R14 86H до 215/50 R17 91H. А виробляються вони на малайзійському заводі Toyo.

Шини Toyo Celsius для кросоверів

Лінійка Celsius включає в себе і шини для кросоверів. Toyo Celsius CUV доступні в 24 розмірах від 235/65 R17 XL 108V до P265 / 50 R20 102V. Вони також розраховані на суворі зимові умови.

У порівнянні з Toyo Versado CUV шини Celsius CUV на снігу зупиняються на 9,5 метрів раніше та перевершують їх показники на сухій і мокрій дорозі.

Гарантійний пробіг шин Toyo Celsius CUV становить 96000 кілометрів, а виробляються вони на заводі Toyo Tire в Північній Америці.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *