EfficientGrip Cargo – комерційна новинка Goodyear з тривалим терміном експлуатації

Компанія Goodyear представила нове покоління літніх легковантажних шин Goodyear EfficientGrip Cargo, які від своєї попередниці Goodyear Cargo Marathon відрізняються збільшеним на 10000 кілометрів пробігом, підвищеною ефективністю використання палива і поліпшеними зчіпними властивостями, особливо у вологих умовах. Новинка призначена для ринків Європи, Близького Сходу і Африки.

Шини Goodyear EfficientGrip Cargo
Шини Goodyear EfficientGrip Cargo

Щоб забезпечити комерційним шинам EfficientGrip Cargo більш високий пробіг, розробники Goodyear застосували дві інновації: нову гумову суміш протектора з сілікою, що підвищила зносостійкість і характеристики зчеплення моделі в умовах підвищеної вологості, і вдосконалений рисунок протектора, який оптимізував жорсткість шини і забезпечив більш рівномірний розподіл тиску в зоні контакту.

Використання більш жорсткого базового компаунда і створення охолоджуючого амортизуючого шару привели до того, що шини Goodyear EfficientGrip Cargo в порівнянні з попередницею не тільки генерують менше тепла, але і менше чинять опір коченню (цей показник вдалося знизити на 18%) .

Мартейн де Йонг (Martijn de Jonge), бренд-менеджер Goodyear в регіоні EMEA сказав: «Нова розробка EfficientGrip Cargo забезпечує те, чого найбільше потребують легковантажні автопарки: високу паливну економічність і тривалий пробіг. З огляду на те, що водії комерційного автотранспорту більшу частину свого часу проводять в дорозі, то вони напевно оцінять переваги новинки. Крім того, з урахуванням тривалості їх поїздок, ефективність використання палива також має важливе значення для задоволення їх економічних і екологічних вимог».

Шини Goodyear EfficientGrip Cargo повністю відповідають вимогам правил ЄС, які вступлять в силу в листопаді 2018 року в відношенні маркування шин.

У травні 2017 року в продажу будуть доступні 28 типорозмірів моделі, які покриють 82% ринку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *