Шини Goodyear EfficentGrip Performance вiдтепер мають «тихий» протектор

Виробник шин Goodyear запускає у продаж на китайському ринку «тихі» преміальні покришки EfficentGrip Performance, які відрізняються від знайомої нам моделі високим акустичним комфортом. Шини Goodyear EfficentGrip Performance з «тихим протектором» призначені для мінімізації шуму, так що подорож з ними буде більш ніж спокійним.Goodyear EfficentGrip Performance

Найбільш помітною перевагою в «мовчазних» шинах EfficentGrip Performance є оптимізована структура каркаса, яка помітно знижує дорожні вібрації, чим покращує ступінь комфортності водіння. Крім того, безпека, яка завжди була фундаментом у розробці покришок Goodyear, в моделі EfficentGrip Performance встановила нові стандарти завдяки чому значно поліпшує зчеплення у вологих умовах.

Малошумність модернізованої моделі обумовлена ​​застосуванням «обкатаної» на інших шинах Гудієра технології Silent Tread. Завдяки їй виробник може гарантувати, що нові шини Goodyear EfficentGrip Performance в середньому на 3% тихіше конкуруючих продуктів вiд інших виробників, і це робить їх найтихішими преміальними шинами на даний момент.

Крім того, шини EfficentGrip Performance підвищують ефективність використання палива і покращують керованість. У продажу модель з’явиться в 15 типорозмірах для 16-18 дюймових колесних дисків, починаючи від 205/55 R16 91W і до 255/45 R18 99Y. Чи з’являться ці «тихі» шини на вторинному українському ринку поки сказати дуже важко.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *