Continental готує нові вуличні шини ExtremeContact Sport, розроблені спільно з гонщиками IMSA

31 жовтня в рамках SEMA-шоу відбудеться презентація нової шини ультрависокої продуктивності компанії Continental Tire. Про новинку, що отримала назву Continental ExtremeContact Sport, вся інформація, що з’являється в інтернеті, супроводжується хештегом #track2street, що в буквальному розумінні означає перенесення знань і досвіду виробника з гоночних треків на міські вулиці. Модель ExtremeContact Sport є наступним поколінням шин ExtremeContact DW.

Шини Continental ExtremeContact Sport
Шини Continental ExtremeContact Sport

Створювати нову UHP-модель допомагали п’ять гонщиків чемпіонату WeatherTech SportsCar північноамериканської Міжнародної асоціації автоспорту (IMSA – аббр. від International Motor Sports Association). В результаті вийшли шини з екстремальним зчепленням в сухих і мокрих дорожніх умовах, які повинні по максимуму задовольнити запити любителів швидкісної їзди.

«До участі в розробці шин ExtremeContact Sport ми запросили п’ять кращих водіїв спортивних автомобілів в світі, і вони допомогли підвищити продуктивність моделі до межі, – сказав Тревіс Роффлер (Travis Roffler), директор Continental з маркетингу. – Розроблені шини, відрізняються чудовою керованістю на сухій поверхні не жертвуючи при цьому продуктивністю на мокрій дорозі. Новинка ідеально підходить для спортивних і розкішних автомобілів».

Гонщики IMSA брали участь в тестових випробуваннях нових шин в декількох місцях по всій території США на серійних транспортних засобах, забезпечуючи таким чином розробників Continental ExtremeContact Sport інформацією з перших вуст про характеристики майбутньої сенсації. Рівень деталізації поведінки шин на кожному з етапів розробки допоміг створити модель, в якій втілені всі очікування автолюбителів від «взуття» класу UHP.

У моделі ExtremeContact Sport компанія Continental застосувала свою фірмову технологію SportPlus, що гарантує безпеку на мокрій слизькій дорозі і тривалий термін служби протектора. Новинка перевершує свою попередницю ExtremeContact DW в декількох аспектах, в тому числі в зчепленні і стабільності управління на сухій поверхні, зносостійкості і їздовому комфорті.

Шини Continental ExtremeContact Sport будуть доступні для дилерів в лютому 2017 року у 71 типорозмірі з індексами швидкості W і Y для коліс діаметром від 15 до 20 дюймів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *