Jeep Renegade у пошуках пригод з шинами Goodyear

Дві моделі шин компанії Goodyear обрані у якостi штатної автогуми для найменьшого позашляховика Jeep. Jeep Renegade, що пропонує краще в своєму класі поєднання «всюдихідного» потенціалу та паливної економічності, при заводській збірці буде комплектуватися шинами Goodyear Vector4Seasons в розмірі 215/60 R17 96V (LHD і RHD), а також Goodyear EfficientGrip SUV у типорозмiрi 215/65 R16 98H.Jeep Renegade Limited

Jeep Renegade – первісток в сегменті компактних позашляховиків американського бренду. З його появою компанія Chrysler сподівається значно підвищити популярність марки в світовому масштабі. Модель Renegade можна буде придбати в одному з варіантів виконання: Trailhawk, Longitude, Sport або ж Limited.

Директор з питань стратегічного розвитку бренду «Гудієр» в регіоні EMEA, Алексіс Бортолуччі (Alexis Bortoluzzi) відзначив, що шини Goodyear не тільки допоможуть розкрити позашляховий і шосейний потенціал Jeep Renegade, але й повною мірою підкреслять його динаміку і стильний екстер’єр. Наприклад, покришки Vector4Seasons гарантують високу продуктивність і першокласне зчеплення з будь-якою поверхнею, незважаючи на погодні умови. А шини EfficientGrip SUV порадують і зчіпними властивостями, і ефективним гальмуванням у вологих умовах, і паливною економічністю. Загалом, впевнений Бортолуччі, у компанії Goodyear дуже багата історія в плані забезпечення автолюбителів шинами, здатними занурити їх у світ захоплюючих пригод.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *