Тандему Goodyear і Renault вдалося досягти максимальної екологічності

Компанія Goodyear була обрана в якості постачальника заводської комплектації для нових компактвенів Renault Scenic. Всі версії автомобіля будуть комплектуватися інноваційними високими і вузькими (Tall and Narrow, T&N) шинами Goodyear в розмірі 195/55 R20 95H XL. Для нових Scenic Renault вибрала моделі Goodyear EfficentGrip Performance і Goodyear Vector 4Seasons Gen-2.

Renault-Scenic-2016-and-EfficentGrip Performance-T&N

Шини Goodyear T&N в розмірі 195/55 R20 95H XL будуть доступні на ринку в липні цього року. Презентація високих і вузьких шин Goodyear EfficientGrip Performance відбулася в березні 2016 року в рамках Женевського автошоу, де вони були встановлені на новий Scenic на стенді компанії Рено.

На сьогоднішній день ультра-низький опір коченню є основним фактором для виробників транспортних засобів і допомагає їм досягти цільових викидів CO2. Шини в цьому питанні відіграють велику роль, оскільки дозволяють підтримувати опір коченню на рівні нижче, ніж будь-коли раніше, і концептуальні шини T&N надають технологію, необхідну для досягнення максимальних результатів.

Вузький протектор означає, що пляма контакту шини з дорожнім полотном стає довгою і вузькою. А це забезпечує ряд переваг, у тому числі і кращу аеродинаміку, що тягне за собою більш низьку витрату палива, низький рівень шуму і кращий опір акваплануванню.

«Стандартна» EG Performance і EG Performance T&H
«Стандартна» EG Performance і EG Performance T&H

Термін «Високий» у шин Goodyear T&N відноситься до діаметру обода. Чим він більший, тим менше шина деформується, а це означає, що менша кількість тепла генерується всередині шини, що забезпечує більш низький опір коченню. Крім того, високі шини створюють поліпшений комфорт, так як вони «поглинають» більше дорожніх нерівностей.

Goodyear на даний момент поки що єдиний виробник, який випускає всесезонні шини в розмірі 195/55 R20 95H XL. Також в цьому ж розмірі з вересня 2016 року компанія планує до запуску на вторинному ринку зимові шини Goodyear UltraGrip Performance Gen-1.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *