Goodyear виводить на український ринок спортивні шини Eagle Sport

До літнього сезону 2016 українське представництво Goodyear Dunlop для шанувальників бренду приготувало сюрприз у вигляді моделі Goodyear Eagle Sport, яка вже продається в багатьох країнах світу.

Шины Goodyear Eagle Sport

Ця спортивна покришка, створена для легкових автомобілів медіум-класу, відрізняється підвищеною зносостійкістю, покликаної максимально продовжити термін служби шини.

«У тих країнах, де шини Goodyear Eagle Sport вже продаються, вони змогли завоювати серця мільйонів покупців, насамперед завдяки асиметричному рисунку протектора, який забезпечує моделі тривалу ходимість, – сказав керівник відділу продажів легкових автошин компанії Goodyear Dunlop Tires Ukraine. – Зі свого боку ми намагалися створити сприятливі умови, щоб новинка українського ринку літніх шин стала досить привабливою пропозицією для автолюбителів, і її б чекав не менший успіх, ніж в інших країнах».

Спортивні шини Goodyear Eagle Sport на українському ринку будуть представлені дев’ятьма розмірами для колісних дисків з посадковим діаметром 14-16 дюймів. Типорозміри будуть з’являтися в продажу поетапно, аж до кінця травня цього року.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *