Шини Hankook Winter i*Cept Evo2 W320 скоро з`являться у продажу

Висока популярність продукції Hankook в країнах СНД зумовила бажання виробника і надалі працювати на цьому ринку. Беручи до уваги різні кліматичні умови цього великого регіону, корейські шінодели до майбутнього зимового сезону підготували двi моделi, якi максимально враховують особливості кожної з країн.Hankook Winter iCept Evo2 W320

Нешипована модель Hankook Winter i*Cept Evo2 W320 з асиметричним малюнком протектора забезпечує безпечну і комфортну високошвидкісну їзду при любих зимових умовах, відзначає виробник. Зниження ширини блокiв протектора призвело до можливості збільшення їх кількості на 25%, що у свою чергу підвищило ефективність зчеплення шини Winter i*Cept Evo 2 із зимовими покриттями і її тягові характеристики. 3D-ламелі, що прорізають кожен з численних блоків протектора, обмежують їх рух у всіх напрямках, поліпшуючи таким чином керованість на слизьких зимових дорогах.

Оптимізований кут нахилу ламаних бічних канавок забезпечує додаткове зчеплення на зледенілих трасах і сприяє швидкому видаленню снігу з плями контакту Hankook W320 з дорогою. Зиґзаґоподібні бічні канавки покликані підсилити зчеплення на снігу і підвищити ефективність гальмування. Збільшення на 30% ширини прямих радіальних канавок гарантує швидке відведення води з плями контакту, а також зменшення шумності шини за рахунок спеціальної конструкції цих канавок.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *