Нескінченна історія: Тойо представила нові моделі сімейства Open Country

Компанія Toyo Tire розширила присутність модельного ряду лінійки Open Country на американському ринку. Тепер компанію досить популярним шинам Toyo OPMT, OPAT, OPHT і OPUT складають моделі Toyo Open Country Q/T і Тойо Open Country C/T.

Шини Toyo: Open Country Q/T і Open Country C/T
Шини Toyo: Open Country Q/T і Open Country C/T

Шини Toyo Open Country Q/T (Quiet Terrain) орієнтовані на автомобілі класів SUV та CUV. Ця преміальна всесезонна турінгова новинка стане непрямою заміною кроссоверних шин Toyo Versado CUV. Модель доступна в 35 розмірах для коліс з діаметром обода від 16 до 22 дюймів. Пропонується з гарантією зносу протектора 65000 миль (майже 105000 км), що на 10000 міль (16 000 км) перевищує ходимість Versado CUV.

Ключовою особливістю шин Toyo OPQT можна назвати їздовий комфорт, який забезпечується за рахунок застосування фірмової технології Silent Wall.

Шини Toyo Open Country C/T для ринку США – новинка, проте спочатку з ними познайомилися канадські автомобілісти. З 2014 року вторинний ринок Канади грав роль «випробувального полігону» для даної моделі перед її запуском в Сполучених Штатах.

Легковантажні покришки Open Country C/T доступні в 16 популярних розмірах для колісних дисків з посадковим діаметром від 16 до 20 дюймів. Вони характеризуються всюдихідними властивостями, високою міцністю, тривалим терміном служби і відмінним зчепленням з твердим дорожнім покриттям, гравієм, брудом і снігом. Всупереч досить агресивному зовнішньому вигляду ці шини забезпечують тиху комфортну їзду на шосе.

В даний час обидві моделі виробляються на заводі Тойо в невеликому містечку Уайт (білий) в штаті Джорджія (США), але, як зазначає виробник, в майбутньому їх виробництво може бути перенесено.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *