UltraGrip Performance SUV Gen-1: Кращі зимові шини для позашляховиків від Goodyear

У гонитві за невпинним вдосконаленням своїх висококласних технологій зимових шин, компанія Goodyear випустила нові шини UltraGrip Performance SUV Gen-1, призначені для використання на позашляховиках. Наймолодший член сімейства зимових шин UltraGrip доступний у продажу вже з травня 2016 року.

Шини Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-1
Шини Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-1

Водії позашляховиків часто відчувають себе дуже безпечно в їх великих автомобілях, особливо якщо їх транспортний засіб з повним приводом. В результаті вони схильні думати, що зимові шини їм не потрібні. Однак, це помилкова думка. Дуже важливо, щоб в зимових умовах позашляховики були обладнані спеціалізованими шинами.

Завдяки своїм розмірам позашляховики викликають довіру у водіїв. Ці транспортні засоби важче ніж легкові автомобілі та їх центр тяжіння знаходиться вище. Як наслідок сили, що діють на шини більше, що робить гальмування і керованість більш складним завданням. Але компанія Goodyear успішно впоралася з вирішенням цієї проблеми.

Алексіс Бортолуцці (Alexis Bortoluzzi), директор по маркетингу відділення легкових шин Goodyear в регіоні EMEA, сказав: «Щоб створити дійсно надійні зимові покришки, ми використали весь наш досвід в розробці SUV-шин і наші технології, що застосовуються для преміальних зимових моделей. Завдяки своєму модифікованому дизайну шини Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-1 поліпшують зчеплення з дорогою і, отже, забеспечують більш безпечне водіння на зимових дорогах».

З 2012 року виробництво позашляховиків в регіоні EMEA різко збільшилося, і очікується, що в найближчі роки воно буде і далі зростати. Компанія Goodyear сподівається, що з запуском моделі UltraGrip Performance SUV Gen-1 вона зможе задовольнити зростаючий попит на зимові покришки.

Шини Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-1 доступні з травня 2016 року в шістнадцяти розмірах від 235/55 R19 105V XL до 255/55 R18 109V XL, що охоплюють більше 40% автомобільного парку SUV.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *