Чекаймо на новi шини Continental ExtremeContact DWS06

Continental Tires запустила у продаж нові всесезонні шини ультрависокої продуктивності (UHP) ExtremeContact DWS06. Продовження лінійки ExtremeContact DWS стане відмінним вибором для тих водіїв, які прагнуть мати цілорічну тягу, маючи в запасі всього один комплект шин.Conti ExtremeContact DWS06 Модель Continental ExtremeContact DWS 06 призначена для спортивних автомобілів, люксових спортивних автомобілів і розкішних спортивних кросоверів.

В шинах Continental ExtremeContact DWS 06 дебютувала фірмова технологія SportPlus. Це ще одна з інноваційних технологій Continental, що призначенi для підвищення не тільки керованості і безпеки на мокрих слизьких дорогах, а й експлуатаційного періоду протектора. Крім того, за допомогою спеціальних тягових канавок та X-ламелей була збільшена всесезонна тяга. Тягові канавки підвищують зчеплення на снігу за рахунок збільшеної кількості рiжучих крайок, в той час як X-ламелі покращують гальмування, маневреність і прискорення на мокрій дорожній поверхні, снігу і льоду.

Ще однією особливістю моделі Continental ExtremeContact DWS 06 є наявність на поверхні шини індикаторів зносу, які заздалегідь інформують автовласника про те, що необхідно відкоригувати установку коліс (індикатор AVS), а також про показники ефективності покришки при різних дорожніх умовах (індикатор TPI).

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *