Шини Michelin Defender LTX – нова гучна пропозицiя вiд вiдомого бренду

Нова шина, створена американським підрозділом Michelin, не призначена для того, щоб бути зіркою заводської комплектації. Але це зовсім не означає, що у виробника немає великих очікувань від Michelin Defender LTX M/S.Michelin Defender LTX MS Розробники на всі 100% впевнені: Defender LTX судилося стати найбільш популярною легковантажною моделлю

Michelin Defender LTX – всесезонні шини, створені для комерційного легковантажного автотранспорту. Глибокий малюнок протектора і всепогодна гумова суміш моделі «LTX M/S2», а також висока стійкість до зношування, «запозичена» від легкових шин Defender, дозволяють новiй моделі Michelin Defender LTX забезпечувати високу продуктивність на дорогах в будь-який час року.

Defender LTX має зовнішній вигляд і конструкцію свого попередника. Рецептура Evertread, самого жорсткого з’єднання, призначена для задоволення постійно зростаючих вимог крутного моменту сучасних автомобілів. Компанія Michelin стверджує, що з 2009 по 2011 рік середній крутний момент легковантажного транспорту збільшився на 23%.

Ключовими моментами рекламної компанії Michelin Defender LTX стали слова: «Сильніше. Довше». Внутрішні тести Michelin доводять, що оптимізований склад гумової суміші продовжує термін служби шин Defender LTX M/S на 10% в порівнянні з попередньою моделлю LTX M/S2.

Виробник з шинами Michelin Defender LTX планує «відкусити» 77% вторинного ринку, в той час як на частку Michelin LTX M/S2 зараз припадає лише 63% і надалі цей показник буде поступово скорочуватися. Типорозмірний ряд шин Defender LTX охопить величезний асортимент транспортних засобів, а філософія моделі буде максимально відповідати трьом основним запитам споживачів: високої зносостійкості протектора, всесезоннiй застосовності і паливної економічності.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *