Асортимент бренду Laufenn поповнився зимовими шинами i Fit Van (LY31)

Шини Laufenn i Fit Van LY31

Laufenn, дочірній бренд південнокорейської компанії Hankook, починає продажі зимових нешипованних автошин для легких вантажівок. Новинка зимового сезону отримала назву Laufenn i Fit Van LY31. За заявами виробника вона обіцяє відмінні ходові якості на снігу і мокрому асфальті, при цьому порадує також стабільністю управління, стійкістю до зносу і оптимальною витратою палива.

Оптимізований дизайн протектора Laufenn i Fit Van забезпечує впевнену поведінку шини на засніжених дорогах і мокрій поверхні. Не останню роль в цьому питанні відіграють ламелі, мають спеціальну форму (вони покращують керованість і підвищують ефективність гальмування), і кільцеві дренажні канали, які запобігають акваплануванню.

Тонкий борт шин Laufenn LY31 сприяє зниженню навантажень на верхню закраїну обода, завдяки чому підвищується зносостійкість бортової частини. При цьому міцне з’єднання брекерних шарів гарантує хорошу стійкість цих зимових комерційних покришок на високих швидкостях.

Laufenn LY31 - легковантажна новинка зимового сезону 2017/18
Laufenn LY31 – легковантажна новинка зимового сезону 2017/18

Зносостійка внутрішня конструкція моделі допомагає витримувати інтенсивні щоденні навантаження від важкого транспортного засобу, зазначає технічний фахівець Агуми, що також забезпечується і новими технологіями Laufenn для легковантажних автомобілів, які поліпшують експлуатаційні характеристики автогуми під навантаженням.

Асортиментну пропозицію зимових шин Laufenn LY31 i Fit Van представлено 14-ма типорозмірами для колісних дисків з посадочними діаметрами від 14 до 16 дюймів.

Нагадаємо, що в лінійку i Fit також входять легкові шиповані шини Laufenn i FIT Ice (LW71) і фрикційна модель для лекговиків і міських позашляховиків Laufenn i FIT (LW31).

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *