Giti GitiAllSeason AS1 (Giti All Season AS1)

Шини Giti GitiAllSeason AS1
Фото і опис

Giti GitiAllSeason AS1 – легкові спрямовані автошини, призначені для всесезоної експлуатації. За заявами виробника, вони забезпечують стабільну керованість на сухій дорозі, добре чинять опір акваплануванню, стійкі на мокрому асфальті і швидко гальмують на невеликому снігу.

Прем’єрний показ моделі Giti GitiAllSeason AS1 (Джиті Джиті Ол Сізон Ей-Ес 1), орієнтованої на ринки країн Європи з м’яким зимовим кліматом, відбувся в рамках кельнської виставки The Tire Cologne 2018 одночасно зі світовою прем’єрою більш бюджетного всесезонного продукту дочірнього бренду сінгапурської компанії – GT Radial 4Seasons.

Як і більшість інших всесезонних шин Giti AllSeason AS1 має V-подібний малюнок протектора, який сходиться до центру, при цьому посередині він переривається глибокою поздовжньою канавкою, що було зроблено для підвищення опірності шини ефекту аквапланування.

Різноспрямовані ламелі в центральній частині протектора підвищують тягу шини на снігу і скорочують довжину гальмівного шляху незалежно від погодних умов, зазначає технічний фахівець Агуми. Широкі плечові блоки поліпшують керованість на сухому асфальті.

Адаптивна (не в останню чергу завдяки високому вмісту силіки) гумова суміш протектора допомагає шинам Giti All Season AS1 зберігати еластичність і підтримувати стабільне зчеплення з дорогою навіть при різких великих температурних перепадах.

Глибина малюнка протектора Giti GitiAllSeason AS1 і оптимізована геометрія бічних стінок сприяють зниженню опору коченню без шкоди для характеристик безпеки шини.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *