Hankook Kinergy 4S2

Шини Hankook Kinergy 4S 2
Фото і опис

Hankook Kinergy 4S2 – легкові шини зі спрямованим протектором, покликані підвищувати безпеку їзди в будь-який час року. Розроблені спеціально для цілорічної експлуатації в європейських країнах з м’якими зимовими погодними умовами. Модель 2018 року.

У модельному ряду Hankook Kinergy 4S2 (Хенкук Кінерджі Фоур Ес 2) змінить шини Hankook Kinergy 4S Н740, які випускаються з 2014 року. На відміну від попередниці вони отримали симетричний спрямований дизайн, який, до слова, для всесезонної автогуми південнокорейського бренду використовується вперше, незважаючи на те, що це вже п’яте покоління шин для цілорічної експлуатації.

Оптимізація малюнка протектора дозволила не тільки поліпшити керованість шини на мокрій і сухій поверхні, але і істотно скоротити її гальмівний шлях в різних погодних умовах.

Модель Kinergy 4S2 характеризується підвищеною жорсткістю, точністю реакцій на повороти керма, а також надійністю зчеплення з дорогою, зазначає технічний фахівець Агуми. Високий рівень жорсткості шини забезпечується масивною блочною структурою і особливим розташуванням шашок протектора. Розробники Hankook гарантують, що на ефективність гальмування шини не впливають температурні умови, а плечові блоки шини забезпечують необхідний «захват», який поліпшує керованість.

Малюнок протектора шини є одним з основних факторів безпечного пересування по мокрій дорозі. V-подібний дизайн Hankook Kinergy 4S 2 – це гарантія відмінної курсової стійкості шини не тільки в сухих умовах, а й під час дощу.

Широкі дворівневі бічні дренажні канавки за допомогою двох кільцевих канавок швидко відводять воду з плями контакту, підвищують опірність шини ефекту аквапланування і підвищують прохідність по сльоті.

Додаткове зчеплення Hankook Kinergy 4S2 з мокрою дорожньою поверхнею забезпечується гумовою сумішшю, до складу якої входять високодисперсна силіка та інгредієнти з натуральної відновлюваної сировини. Варто зазначити, що комбінація натуральних і синтетичних компонентів в сіміші позитивним чином позначилася і на «сухому» зчепленні шини.

Оптимізувати зчеплення і збільшувати площу контактної поверхні шини Hankook Kinergy 4S 2 зі снігом покликані тривимірні ламелі, що прорізають центральні блоки протектора по горизонталі. Хвилясті ламелі скорочують гальмівний шлях на снігу, а також, як не дивно, зменшують знос при високих температурах і підвищених навантаженнях.

Модель оснащена зимовими індикаторами зносу протектора, які отримали назву Winter Tread Wear Indicators, скорочено WTWI. Вони розташовуються в канавках протектора Kinergy 4s2 і дозволяють власнику автомобіля досить швидко оцінювати стан шини.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *