Tomket Allyear 3

Шини Tomket Allyear 3
Фото і опис

Tomket Allyear 3 – легкові шини з асиметричним дизайном протектора, створені інженерами чеського бренду для цілорічної експлуатації в країнах Європи з м’яким зимовим кліматом. При відносно невисокій ціні вони характеризуються високою якістю і надійністю зчіпних властивостей, їздовим комфортом, а також тривалістю терміну експлуатації. Новинка 2018 року.

Шини Tomket Allyear 3 (Томкет Ол Єар 3) – це відмінний варіант для тих власників автомобілів, які на протязі всього року віддають перевагу у використанні одному комплекту покришок. До безумовної переваги моделі – невисокої ціни – можна додати хорошу стійкість на мокрій поверхні, ефективне гальмування в будь-яких погодних умовах, акустичний комфорт і високу ходимость. Навряд чи хтось відмовиться встановити на свій автомобіль шини з такими більш ніж привабливими властивостями.

Унікальний асиметричний малюнок протектора Tomket Allyear 3 гарантує хороше зчеплення покришки, стабільність управління на сухому і мокрому асфальті, акустичний комфорт і рівномірність зносу.

Широкі плечові зони зовнішньої і внутрішньої частини протектора відрізняються підвищеною жорсткістю. Завдяки розташованим на них під різними кутами щодо напрямку руху прямолінійним і хвилеподібним прорізам ці блоки підвищують стійкість автошини при проходженні поворотів, що особливо помітно в високошвидкісному режимі пересування.

Центральна частина протектора розділена на дві частини. Більш вузька частина, що складається зі здвоєних шашок, покликана покращувати зчеплення на сухому асфальті, говорить технічний фахівець Агуми, в той час як більш широка за рахунок діагонального розташування блоків і чергування двох типів ламелей орієнтована на підвищення курсової стійкості і тягового зусилля Allyear 3 на снігу.

Широкі кільцеві і похилі канавки швидко відводять воду і сльоту із зони контакту, а інноваційна гумова суміш протектора підвищує стійкість моделі до аквапланування і її мокрі зчіпні властивості, а також сприяє зниженню опору коченню.

Tomket Allyear 3 – бюджетні шини, що відрізняються збалансованістю характеристик в м’яких зимових умовах і в літню спеку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *