Pirelli Scorpion All Terrain Plus

Шини Pirelli Scorpion All Terrain Plus
Фото і опис

Pirelli Scorpion All Terrain Plus – універсальні вседорожні шини для пікапів і автомобілів класу SUV, які крім відмінних експлуатаційних характеристик на мощених дорогах забезпечують високу ступінь надійності і на бездоріжжі. Модель 2018 року.

Шини Pirelli Scorpion All Terrain Plus (Піреллі Скорпіон Ол Террейн Плас) в модельному ряду замінили покришки Pirelli Scorpion ATR. Нове покоління «усюдихідних» шин отримало оновлений склад гумової суміші і більш агресивний зовнішній вигляд.

Оптимізований малюнок протектора збільшує довговічність, тягу і зносостійкість, і, як заявляє сам виробник, забезпечує відмінну продуктивність як в грязі, так і на снігу.

Великі плечові блоки
Великі плечові блоки

Гумова суміш протектора підвищує стійкість покришки до різного роду пошкоджень і розривів.

Надійність зчіпних властивостей Scorpion All Terrain Plus на снігу підтверджена піктограмою сніжинки на тлі гори з трьома піками (3PMSF).

Крім того, агресивний дизайн моделі порадує водіїв, які вважають за краще мінімальний шум і їздовий комфорт на дорозі, але не хочуть жертвувати надійними позашляховими характеристиками, зазначає технічний фахівець Агуми.

Виступаючі елементи на боковинах, що підвищують прохідність на бездоріжжі
Виступаючі елементи на боковинах, що підвищують прохідність на бездоріжжі

Шини Pirelli Scorpion All Terrain Plus розроблені спеціально для ринку Північної Америки.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *