Uniroyal AllSeasonExpert 2

Шини Uniroyal AllSeasonExpert 2
Фото і опис

Uniroyal AllSeasonExpert 2 – легкові всесезонні шини, які ідеально підійдуть як для використання в умовах м’якого зимового клімату, так і в спекотні літні дні. Модель 2018 року, покликана змінити покришки першого покоління All Season Expert.

Шини Uniroyal AllSeasonExpert 2 (Уніройал Ол Сізон Експерт 2) так само, як і попередниця, позиціонуються виробником як дощова автогума, що істотно знижує ризик аквапланування на невеликій швидкості при русі по калюжах і значно підвищує комфорт водіння.

Покращений за допомогою комп’ютерних технологій малюнок протектора AllSeasonExpert 2 – це компроміс між типовими літніми та зимовими шинами, оскільки більшість водіїв, які переміщуються виключно в межах міста рідко коли потрапляють в неприємні ситуації на дорогах, пов’язані з різкими змінами зимової погоди.

Особливості акулячої шкіри
Особливості акулячої шкіри

Спрямований дизайн протектора цієї моделі був оптимізований таким чином, щоб потік води із зони контакту дуже швидко перенаправлявся в широкі бічні канавки і далі за межі протектора. Цей факт і застосування фірмової технології виробника SST (Shark Skin Technology – технологія акулячої шкіри) дозволяють говорити про високу стійкість покришок Uniroyal AllSeason Expert 2 до ефекту аквапланування.

Крім того, малюнок протектора моделі Uniroyal All Season Expert 2 був вдосконалений для збільшення зчеплення на снігу і сухій дорожній поверхні, зазначає технічний фахівець Агуми. Для чого розробники Continental застосували не тільки блоки зі спеціальною геометрією, але і багатофункціональні ламелі, покликані підвищувати крайковий ефект в будь-якому напрямку руху.

Центральне ребро жорсткості, що з’явилося, а також блочний дизайн плечових зон підвищили стійкість шини до поперечних навантажень і стабільність управління, в тому числі і при здійсненні маневрів.

Шини Uniroyal AllSeasonExpert 2 стануть гарною інвестицією для тих власників автомобілів, які дбайливо ставляться до своїх грошей і часу. По-перше, вони позбавлять від необхідності сезонної заміни шин, а по-друге прослужать кілька років, так як матеріали, що використовуються в складі гумової суміші, дуже стійкі до стирання і зносу.

Комфорт водіння з цими шинами неоціненний не тільки через їх продуктивність, а й з-за низького рівня шуму, що генерується під час руху.

Якщо ви шукаєте шини, які забезпечують хорошу продуктивність протягом цілого року, безпеку і комфорт, то модель Uniroyal AllSeasonExpert 2 стане гідним вибором.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *