Cooper Evolution Winter

Шини
Фото і опис

Cooper Evolution Winter – шиповані шини зі спрямованим дизайном, розроблені для оптимальної роботи легкових автомобілів і кросоверів в мінливих зимових умовах. Вони характеризуються надійністю зчеплення з пухким і утрамбованим снігом, стабільним управлінням на зледенілих поверхнях, швидким гальмуванням на мокрому асфальті, а також їздовим комфортом.

Шини Cooper Evolution Winter (Купер Еволюшн Вінтер) в 2018 році прийшли на зміну моделі Cooper Weather-Master S/T 2, яка випускалася з 2009 року. Завдяки дизайну протектора, оптимізованому для використання на глибокому снігу, і фірмовій технології американського виробника Snow-Groove шини Evolution Winter чіпко тримаються за сніговий покрив, тим самим вселяючи в водія впевненість у безпеці на зимових дорогах.

Модель пройшла сертифікацію Cooper Weather-Master, що гарантує її ефективне гальмування при будь-якій зимовій погоді, зазначає технічний фахівець Агуми. Крім того, шина відрізняється високим механічним і акустичним комфортом, а для підвищення її зчіпних можливостей на льоду протектор Cooper Evolution Winter може бути оснащений шипами протиковзання.

Крім зимової моделі Evolution Winter в «еволюційну» лінійку легендарної американської торгової марки входять також шосейна всесезонка Cooper Evolution H/T і турінгові шини Cooper Evolution Tour.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *