Hankook Winter i*Pike RS2 W429

Шини Hankook Winter i*Pike RS2 W429
Фото і опис

Hankook Winter i*Pike RS2 W429 – спрямовані шиповані шини, що охоплюють широкий спектр легкових автомобілів, покликані підвищувати безпеку дорожнього руху в найсуворіших умовах зимового періоду. Новинка зимового сезону 2018/2019.

Двійка в назві шин Hankook Winter i*Pike RS2 W429 (Хенкук Ай Пайк Ар-Ес 2 Дабл-Ю 429) чітко вказує на те, що модель представляє друге покоління лінійки. Від попередниці Hankook Winter i*Pike RS W419 вона відрізняється більш надійним зчепленням і ефективним гальмуванням на льоду і снігу. При цьому відзначимо, що шини першого покоління Winter i*Pike RS незалежних тестерів «чіпляли» своєю впевненою поведінкою на слизьких поверхнях.

Малюнок протектора шин Hankook Winter iPike RS2, що піддався комп’ютерній оптимізації, не має практично нічого спільного з дизайном попередниці. При цьому спрямованість дизайну і його симетричність розробники все ж зберегли, змінивши розміри, форму і місце розташування елементів протектора.

Вузьке суцільне ребро жорсткості поступилося місцем широким великим блокам, які покликані оптимізувати розподіл навантаження в зоні контакту, підвищувати стабільність управління на зимових покриттях і курсову стійкість на сухому асфальті.

Особливості малюнка протектора Hankook W429

При цьому шашки плечових зон Hankook W429 Winter iPike RS2 стали трохи менше. За рахунок чого їх загальна кількість зросла, каже технічний фахівець Агуми, що дозволило поліпшити бічну стійкість шини і виїзд автомобіля із засніженої колії.

Як і у будь-яких спеціалізованих зимових шин, протектор Hankook Winter i*Pike RS2 усіяний численними тривимірними ламелями, що підвищують продуктивність шини на зимових покриттях за рахунок обмеження рухливості блоків. Частина з них відносно напрямку руху розташована під більш гострим кутом. Це було зроблено для того, щоб на льоду і снігу шини Hankook W429 точно слідували заданому курсу при здійсненні маневрів.

А ті ламелі, які розташовані під невеликим кутом, покращують зчеплення в поздовжньому напрямку і прискорюють відтік води з зони контакту, перенаправляючи її в широкі дренажні канавки.

Рядів шипування у Hankook Winter i*Pike RS2 стало на два більше (12 замість 10). При цьому шипи протиковзання у моделі розташовані більш рівномірно по всій поверхні шини і ближче до центру протектора, що стало запорукою високих зчіпних властивостей шини на зледенілих дорогах.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *