Шини Lassa Driveways і Lassa Driveways Sport – новинки літнього сезону 2017

Бренд Lassa, який належить турецькій Brisa Bridgestone Sabanci Tire Manufacturing and Trading Inc., виводить на вторинні ринки Європи і Середнього Сходу нові літні легкові шини, представлені в минулому році на спеціалізованій виставці «Reifen». Новинки літнього сезону 2017 року, шини Lassa Driveways і Lassa Driveways Sport, хоча і належать одному сімейству, спрямовані на задоволення запитів різних категорій автомобілістів.

Літні шини Lassa: Driveways і Driveways Sport
Літні шини Lassa: Driveways і Driveways Sport

Модель Lassa Driveways орієнтована на підвищення їздового комфорту і випускається для колісних дисків з посадочними діаметрами 15-18 дюймів. А ось шини Lassa Driveways Sport були створені спеціально для любителів швидкості, які «рисачать» по дорогах на потужних високопродуктивних автомобілях з колесами розміром від 17 до 20 дюймів.

Введенням цих двох нових літніх моделей, турецький шинний виробник підкреслює свою постійну готовність інвестувати в нові продукти і технології, – йдеться в прес-релізі компанії Brisa. – Нові покришки лінійки Driveways, що охоплюють широкий спектр транспортних засобів, пропонують підвищену комфортність пересування і поліпшені експлуатаційні характеристики на сухих і мокрих поверхнях.

Відзначимо, що заяви виробника підтверджені результатами випробувань, проведених експертною групою всесвітньо відомої тестуючої організації ТЮФ ЗЮД (TÜV SÜD).

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *