Debica запускає бюджетні спортивні шини Presto UHP 2

Debica, ведуча польська шинна компанія, розширила свою асортиментну пропозицію – у продажу доступна новинка літнього сезону 2017 року класу Ultra High Prtformance, що отримала назву Debica Presto UHP 2. Завдяки використанню передових технологій шина в порівнянні з попередньою моделлю Presto UHP характеризується підвищеною ходимістю, що поряд з конкурентоспроможною ціною і високою безпекою однозначно оцінять вимогливі водії.

Шини Дебіца Престо УХП 2
Шини Дебіца Престо УХП 2

Елементи малюнка протектора Presto UHP2 утворюють велику кількість ріжучих крайок (340 на покришку), які розрізаючи водяну плівку на дорозі, пропонують дуже хорошу керованість і швидке гальмування на мокрому асфальті.

Крім того, округлі плечові блоки сприяють швидкому очищенню зони контакту автошини з полотном дороги від води, завдяки чому значно знижується ризик виникнення ефекту аквапланування і підвищується стійкість.

Оптимізація профілю і гумового компаунда бокових стінок нової шини привела не тільки до більш рівномірного розподілу тиску по всій площі контакту протектора, що істотно знижує нерівномірність зносу шини і збільшує термін її експлуатації, а й до зниження опору коченню, яке безпосередньо впливає на витрату палива автотранспортним засобом.

Асиметричний дизайн малюнка протектора моделі Debica Presto UHP 2 з більш жорсткими зовнішніми ребрами забезпечує ефективне гальмування в сухих умовах.

21 розмір Debica PUHP2 охоплює приблизно 50% ринку літніх UHP-покришок.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *