На ринок Європи виходить новий чеський шинний бренд Tomket

Коли мова йдеться про чеські шини, єдиний бренд, про який ми можемо згадати – це Barum. Але з весни 2017 роки ситуація зміниться, оскільки на ринку з’явиться продукція нової чеської торговельної марки Tomket, яка поки що представлена лише трьома моделями: Tomket Eco, Tomket Sport і Tomket Van.

Шини Tomket: Tomket Van, Tomket Eco і Tomket Sport
Шини Tomket (зліва направо): Tomket Van, Tomket Eco і Tomket Sport

Tomket – це приватна торгова марка інтернет-магазину NejlevnejsiPneu.cz, що займає лідируючі позиції в Чехії і Словаччині з продажу шин іноземних виробників. Керівник компанії Радек Гріл (Radek Grill) вирішив виправити ситуацію, ухваливши, що з цього року NejlevnejsiPneu буде пропонувати своїм клієнтам шини власного бренду Tomket, відмітними рисами якого стануть хороший баланс між ціною і якістю з одного боку, і продуктивністю і безпекою з іншого.

Незважаючи на те, що бренд чеський, розробка і виробництво продукції Tomket проходять у співпраці з шинними компаніями Європи і Азії.

На сьогоднішній день асортимент Tomket невеликий. Поки що це всього три літні моделі. Дві для легкових автомобілів – Tomket Eco, яка особливо буде корисна для сімей з обмеженим бюджетом, і Tomket Sport для водіїв, що віддають перевагу динамічному пересуванню, і одна для легковантажних комерційних транспортних засобів – Tomket Van.

На завершальній стадії тестування знаходяться зимові моделі, які в продажу повинні з’явитися влітку 2017 року.

Виготовляти покришки для чеської торговельної марки будуть дві шинні компанії, що входять до числа п’ятнадцяти найбільших світових виробників. Радек Гріл не розголошує їх назви, але при цьому підкреслює, що при виборі виробника акцент робився на якості.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *